Okej, den absolut sämsta scenen någonsin


Jag har tidigare utnämnt en scen från Matrix:Reloaded till den sämsta filmscenen någonsin. Men vid närmare eftertanke – den här scenen från Star Wars Episode II: Clone Wars, eller i alla fall det här replikskiftet, toppar allt. Mer pinsamt kan det inte bli. Hayden Christensen är träigare än en hackspetts middag, men till hans försvar har han filmhistoriens sämsta dialog någonsin att jobba med. Respekt till Natalie P som lyckas hålla masken. Beskrivningen av den här scenen på youtube är faktiskt helt perfekt: ”Anakin tells Padme about the stupidest thing in the galaxy in the stupidest way conceivable.” Star Wars-trilogin borde, precis som Matrix 1, aldrig ha fått några uppföljare. Vem vet, en dag kanske George Lucas kommer att be om ursäkt för allt han gjort mot sina fans. Så här:

Annonser
Taggad

2 thoughts on “Okej, den absolut sämsta scenen någonsin

  1. Fredrika skriver:

    Jaaaaa, har alltid kommit ihåg just den här scenen som något av det värsta jag sett i filmväg. Haydens förvirrade huvudrörelse/blick efter ”I’m sorry” är finast.

  2. Dogmatik skriver:

    Ja hans huvudrörelse är episk, till och med Joey Tribbiani är en bättre skådis. Kul att du lade upp Knocked Up-klippen på bloggen, det är verkligen den andra änden av spektrumet, sjukt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: