Hårdswaggat


Lite mer psykedelisk rap för er, den här gången från Main Attrakionz. Deras gruppnamn förvirrar mig, eftersom jag har den här låten på ett album av Green Ova Undergrounds, men kärt barn har många namn, antar jag. Albumet heter ”Chandelier” och finns på deras Bandcamp, en grym sida där artister kan sälja sin musik billigt och ändå få en mycket större del av vinsten än via till exempel Itunes. Så har du fem hårt förtjänta dollars och vill ha lite grym rap, gå och koppa deras ”Chandelier” här. Jag känner i perioder att rap känns trist, men på sistone har jag insett hur många grymma artister det finns därute – det är bara det att de befinner sig rätt långt under vattenytan i ankdammen. Dyk ned och leta, och du skall finna. En annan upptäckt, producerad av den nya flumunderjordens favoritbeatsnubbe, Clams Casino:

Om det är någon som förstår vad refrängen, ”I’m from a city brainwashed by London”, betyder får de gärna skicka in svaret på ett vykort. Kommer de från Stockholm 1996 eller vadå?
Förresten har jag märkt att min bloggmall fuckar upp youtube-videos numera – man måste klicka på dem. Det ska fixas, någon gång. Snart. Efter midsommar.

Annonser
Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: