En playlist för en söndag


Ibland behöver man bara lugna ned sig lite. Jag har varit på två utmärkta klubbar i helgen, målat ett rum vitt, och laddar för att skruva ihop en skivhylla. No rest for the wicked. Jag känner mig lite som Charlie Sheen måste känna sig när han festat i 36 timmar i sträck, eller jobbat hårt med att trasha ett hotellrum. Bakfylla är hårt, men det är väl som med beroende – det är bara att bota skiten med sin hjärna. Så det är dags att lyssna på lite chill musik, via folkets opium, Spotten. Det kan du också göra, men glöm inte att höja volymen. Det hade Charlie gjort.
Dogmatik på en söndag – för Charlie Sheen
Om Charlie Sheen-referenserna går bet på dig, rekommenderar jag att du kollar in klippet nedan, för det senaste i utvecklingen av min gamla barndomshjälte (älskade Hot Shots, även part deux). Irriterande nog är det en annons innan klippet, men Sheen droppar repliker värda sin vikt i guld efter att mammon sagt sitt. ”I had a disease, but I cured it with my brain… The only thing I’m addicted to now is winning”, ”I’ve got magic, I’ve got poetry in my fingertips”.
Youtube – Charlie Sheen’s rant
Vrid upp musiken, ta en kopp kaffe till, och fråga dig själv om du någonsin kommer att säga upp dig från ett jobb på ett lika spektakulärt sätt. Den här är för dig, Topper Harley.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: