En anekdot för att lätta upp stämningen


Just nu är det mycket, alltså. För mycket. Problemet med att ha hjärnan full, i och för sig av saker som är roliga och stimulerande (oftast), men ändå – man glömmer och försummar saker. Skjuter upp saker dessutom. Ibland de viktigaste sakerna. Helt värdelöst.
Fördelen med det här tillståndet är att hjärnan på någon nivå förstår att den måste muntra upp en. Till exempel genom att komma på någon rolig, skum grej som händer för något år sedan och man knappt tänkt på sen dess. Eller knappt tänkte på när den hände, förresten – men som nu helt plötsligt gör att man står och ler för sig själv när man gör messmörsmackor i köket.
Så här var det: Jag och en kompis var i en svensk småstad och handlade, vi var ute på hans land ett tag och skulle proviantera inför resten av vistelsen. Vännen gillar rökelse och därför gick vi in i någon form av kinesisk/indiskinspirerad hippieaffär där man kunde köpa diverse crap som skulle ha gett Erykah Badus inredare ett inspirationsanfall. Kompisen hittar i alla fall sin rökelse och vi står och tittar på de övriga prylarna en stund.
Då kommer det in en man i butiken, vilket gör att vi nu är tre kunder där. Han håller en flaska i handen och frågar affärsägaren: ”Är det ni som säljer den här kinesiska naturmedicinen?” Ägaren svarar ja. Mannen säger upprört: ”Jag har börjat ta den och nu hade vi drogtest på jobbet. Jag testade positivt för hasch, amfetamin och anabola steroider!!!”
Är det ens möjligt, eller ville han bara jävlas med de i butiken? I så fall var han en bra skådis. I vilket fall, så kan det gå.
Köp äkta vara nästa gång – ingen bootleg.

PS – Medicinen på bilden har inget att göra med historien. DS

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: