When you take one bite… Let me tell you something about that one bite

En av de viktigaste sakerna om du vill bli en tung amerikansk hiphop-DJ är att kunna snacka. HÖGT och KRAFTFULLT. Jag fattar inte hur de klarar av att skrika hela dagarna. DJ Drama är en av mästarna nuförtiden (”MR THANKSGIVING! BARACK ODRAMA! DRAMA F KENNEDY! THE MIXTAPE PRESIDENT!!!!!!”) men även de äldre katterna som Kid Capri är sanslöst grymma på att hojta. När jag såg karln live var det så att man trodde att han hade en megafon gömd under struphuvudet. KIIIIIIIIIIIID CAPRIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!

Det roligaste är dock när de inte skriker om det gamla vanliga, utan använder sitt swagger för att göra reklam för något annat än den senaste raplåten. I klippet ovan får ni höra DJ Khaled tala sig varm för… McDonalds. Undrar om man måste vara amerikan för att inte garva åt detta.

”THAT DOUBLE CHEESEBURGER… WHEN I TAKE A BITE… I LOOK AT IT… AND I SEE A LOT MORE BITES LEFT!!! NOW THE CHICKEN NUGGETS WITH THAT BARBEQUE SAUCE… I DON’T KNOW ABOUT YOU, BUT I KNOW ABOUT ME. I PUT TWO OR THREE IN MY MOUTH IMMEDIATELY AND START EATING IT LIKE CRAZY!!!!”

Men men… det finns fler som reppar McDonalds HÅRT:

mcdonalds_ghetto_car

USA. Ibland saknar man ord. /Matte

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: