B-boys making with the freak freak

27_super_cr3w_flip

Under döda stunder på jobbet kollar jag gärna på lättsam tv, och jag har fått ett nytt favvoprogram: Americas Best Dance Crew. Sjukt bra dansgrupper (huvudsakligen street) gör upp om titeln som bästa gäng påhejade av den där vältränade snubben från Pang i Plugget.

Grymmast av alla tycker jag förstås Super Cr3w är (tror även att de vann hela kalaset). Jag älskar verkligen att se riktigt tajt breakande, speciellt när det är mycket koreografi också (istället för att förlita sig på ”bara” ren akrobatik som folk alltid applåderar oavsett om det görs i takt till musiken eller ej… weak!)

Det är svårt att hitta klipp från programmet på Youtube (MTV verkar vara flitiga med att få klippen bortplockade) men här är ett ett medley med klipp från deras framträdanden. Det är inte lika coolt att se rörelserna utan originalmusiken, men ändå… Vilka MOVES DE GÖR!!!! Kolla hur högt killen flyger vid 1:15, till exempel… Fyra-fem meter upp i luften utan tvekan.

Ett av deras bästa framträdanden, när de gör ninjadans till James Browns ”Get up offa that thing”. Så grymt att de även dansar till funk, och inte bara nya rapps. Det gillas. Ninjatornen i början är ju också för grymma…

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: