Sanningen blir aldrig omodern.

philadelphia_beat_mission
Nattjobbet kallar och jag är på väg dit med såväl Iron man som Shogun Assassin i ryggsäcken. Det är ett hårt jobb att få betalt för att kolla på film och käka godis, men någon måste göra det! Först tänkte jag dock tipsa er om en av de absolut bästa som gjort det och gör det: Phill ”Soulman” Stroman. Vad ”det” är? Tja, förutom att på 80-talet under namnet Phill Most Chill släppa raptolvor som hiphopsamlarna flippar ut över än i dag har han gjort ett otal mixar där han gräver upp den bästa musiken det förflutna har att bjuda på. Soul, funk, jazz, rock, du nämnde det, kusin. Dessutom är han en av mina favoritskribenter och bloggare, han har en så grym personlig stil. Kolla gärna in hans blogg That Real Schitt, där han skriver om allt som kan kategoriseras som That Real Schitt.
Soulman sade att han skulle lägga ned det här med att göra mixar på grund av tidsbrist. Men Jay-Z är tillbaka, Eminem är tillbaka (med Brunos mansarsle i ansiktet och allt) och Soulman är tillbaka, med en av de bästa mixar jag hört på länge. Den koncentrerar sig på psykedelisk rock från sent 60- och tidigt 70-tal och är verkligen en lektion i hur man gör en bra mix. Sucka DJs, sätt er och anteckna! Till och med mina grannar är imponerade och de är långt ifrån några musiknördar, så om du över huvud taget uppskattar bra musik torde den vara något för dig. Perfekt längd är den också, 45 minuter.

Grabba den, kör in den i mp3-spelaren, och ta en promenad. Därmed basta.

soulman - the truth is forever back 01 copy

Soulman – The Truth is Forever (zshare)

Soulman – The Truth is Forever(megaupload – lägger till den här, zshare kan vara instabilt nuförtiden)

Ett tillägg – jag fick precis identifiera en låt åt Soulman på ett forum eftersom han inte minns själv vad han slängt in i mixen! Ganska roligt.

Annonser
Taggad ,

2 thoughts on “Sanningen blir aldrig omodern.

  1. SOULMAN skriver:

    Hey- thanks for the love! It is much appreciated. If you don’t mind I’m going to put the translated version of this post up on my blog THAT REAL SCHITT. Hit me back. Thanks again! PEACE

    • dogmatik skriver:

      Hey, no problem. Thanks for the mix and keep ‘em coming! Is it translated automatically? Hope it’s readable, those programs can be kind of unreliable. Anyway, it’s cool to hear from you – I’ve read your stuff since the Big Daddy / Old World of Beats site days. Keep up the good work!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: